NOVOGODIŠNJI
PRAVOSUDNI KVIZ

Kec grupa vas poziva na novogodišnji pravosudni kviz koji će se održati 28. 12. 2023. sa početkom od 17:00h, na kome će pravnici imati mogućnost da provere svoje znjanje iz svih 7 oblasti koje se polazu na pravosudnom ispitu. Ovaj kviz je ujedno i jedinstvena prilika da čujete pitanja koje se često ponavljaju na pravosudnom ispitu. Očekuju vas veredne nagrade  u vidu besplanih Priprema za pravosudni ispit X ciklusa Kec grupe koji počinje 04. 04. 2024.

KAKO ĆE SE REALIZOVATI KVIZ?

Kviz će se realizovati tako što će moderator pročitati pitanje, nakon čega će učesnici odgovoriti na postavljeno pitanje preko četa. Onaj koji prvi odgovori i da tačan odgovor dobiće poen. Učesnik koji skupi najviše tačnih odgovora biće pobednik kviza. Pored pobednika nagradićemo drugoplasiranog i trećeplasirnog učesnika.

OBLASTI KVIZA

  • Krivično pravo
  • Građansko pravo
  • Privredno pravo
  • Međunarodno privatno pravo
  • Ustavno pravo
  • Upravno pravo
  • Radno pravo

NAGRADE

Pobednik kviza

Pobednik novogodišnjeg kviza dobija BESPLATNO X ciklus priprema za pravosudni ispit Kec grupe koji će se održati od 04. 04. 2024.

Drugoplasirani

Drugoplasirani učesnik novogodišnjeg kviza dobija BESPLATNO 3 predmeta sa Priprema za pravosudni ispit Kec grupe u okviru X ciklusa koji će se održati od 04. 04. 2024.

Trećeplasirani

Trećeplasirani učesnik novogodišnjeg kviza dobija BESPLATNO 1 predmet sa Priprema za pravosudni ispit Kec grupe u okviru X ciklusa koji će se održati od 04. 04. 2024.

O PRIPREMAMA

Kec grupa vas poziva na X ciklus priprema za polaganje pravosudnog ispita koji počinje 04.04.2024. godine. Na ovim pripremama, koje traju tri meseca, imaćete priliku da se upoznate sa svim neophodnim znanjima i veštinama za uspešno polaganje pravosudnog ispita. Program obuhvata preko 200 časova predavanja iz svih sedam oblasti koje se polažu na pravosudnom ispitu, kao i radionice o pisanju presuda i kontinuiranu podršku našeg pravnog tima.

Pripreme se realizuju online, putem platforme „Zoom“, radnim danima od 17:00 do 21:00, čime su termini prilagođeni zaposlenim polaznicima. Svaki predmet se detaljno obrađuje, sa predavanjima koja traju od pet do osam dana, zavisno od obima materije. Tokom predavanja, imate mogućnost da postavljate pitanja i dobijete objašnjenja o svim aspektima predmetne materije.

Posebna pažnja se poklanja oblastima koje su ključne za pravosudni ispit, kako u Novom Sadu, tako i u Beogradu. Predavači su iskusne sudije i profesori sa preko 20 godina iskustva, koji vam na razumljiv način prenose znanje. Značajno je napomenuti da se online predavanja ne razlikuju od uživo predavanja u pogledu kvaliteta i interakcije.

Nakon predavanja, organizujemo radionice o pisanju krivičnih i parničnih presuda, sa fokusom na najčešće pravne akte na pismenom delu ispita. Radionice uključuju predavanja o elementima presuda, nakon čega polaznici dobijaju zadatke za pisanje.

Važno je naglasiti da pripreme obuhvataju i savetovanje o izboru literature, gradova za polaganje, kao i razjašnjavanje uobičajenih nedoumica. Nakon priprema, nastavljamo da delimo zvanične i insajderske informacije o pravosudnom ispitu sa našim polaznicima.

Takođe, na raspolaganju vam stoji i naš tim za lični razvoj, koji pruža podršku u prevazilaženju psiholoških i motivacionih izazova tokom priprema za ispit. Naš cilj je da vam pomognemo da steknete samopouzdanje i motivaciju, kako biste pristupili ispitu s verom u uspeh.

Saznajte više o pripremama za pravosudni ispit.

KADA SE I KAKO KVIZ ODRŽAVA?

28. 12. 2023. od 17:00h

ONLINE