Pripreme za pravosudni

Rešili ste da polažete pravosudni ispit?

Na pravom ste mestu!

Kec grupa vas poziva na X ciklus priprema za polaganje pravosudnog ispita koji počinje od 04. 04. 2024. Na pripremama ćete steći znanja i veštine neophophodne za polaganje pravosudnog ispita. Tokom tri meseca predavanja na raspolaganju vam je preko 200 časova iz svih sedam oblasti koje se polažu na pravosudnom ispitu, radionice o pisanju presuda, konsultacije sa predavačima i konstantna podrška našeg pravnog tima u vidu saveta, konsultacija i materijala koji olakšavaju pripremu za pravosudni.

Dugme sa Animacijom 📞

Pozovite nas

Na koji način se realizuju pripreme?

Predavanja se održavaju online, putem platforme ”Zoom”. radnim danima od 17:00h do 21:00h (više u agendi). Pošto je većina naših polaznika zaposlena na ovaj način smo prilagodili termin predavanja vašem radnom vremenu. Svakom predmetu posvećujemo veliku pažnju, pa predavanja po predmetu traju od pet do osam dana, u zavisnosti od obima materije.

Tokom predavanja imate mogućnost da postavite pitanja predavaču koji će vam razjasniti sve nedoumice u vezi materije koja se predaje.

Polaznica našeg četvrtog ciklusa je ovako prokomentarisala učešće na pripremama:

”Ove pripreme su u meni probudile volju za učenjem i radom na sebi. Nakon odslušanih predavanja imam potpuno drugačiju sliku o pravosudnom ispitu. Problem je u strahu koji se javlja kod svih nas i parališe nas. Pripreme u znatnoj meri smanjuju strah, a pojačavaju volju za napretkom i učenjem. Organizacija nastave je na najvišem nivou, izbor predavača perfektan, a podrška koju nam organizatori pružaju je neprocenjiva. Za mene je ovo fenomenalno iskustvo, zlata vredno. Predavači su potpuno posvećeni, a njihov cilj da nam na najbolji i najzanimljiviji način izlože materiju je, iz mog ugla, u potpunosti ostvaren. Na meni je da ove divne ljude, koji su nam omogućili sve ovo, obradujem položenim pravosudnim ispitom”. – Jelena Mitić

Šta dobijate na pripremama za pravosudni?

1. Znanje

Pripreme za pravosudni smo koncipirali tako da obuhvataju kompletnu materiju iz svih sedam oblasti uz posebnu pažnju koju poklanjamo oblastima koje su najvažnije na Pravosudnom ispitu, kako u Novom Sadu tako i u Beogradu. Predavači će vam u okviru predavanja posebnu skrenuti pažnju na te oblasti kojima trebate najviše da se posvetite.

Predavači na našim pripremama su istaknute sudije i profesori sa preko 20 godina iskustva u oblasti u kojoj drže predavanja. Znanje će vam preneti na pitak i razumljiv način, pa će vam predavanja biti jasna bez obzira da li imate predznanje. S obzirom da se pripreme organizuju online umeće prenošenja znanja je u ovom konceptu veoma važno kako bi se polaznicima držala pažnja tokom četiri sata predavanja i zbog toga se naše online pripreme ne razlikuju od priprema uživo.

Po završetku predavanja organizujemo radionice o pisanju krivične i parnične presude. Među pravnim aktima koji se polažu na pismenom delu pravosudnog ispita najčešće se nalaze presude te smo se odlučili da im posvetimo i najviše pažnje. Pošto se radionice organizuju online koncipirali smo ih tako da se u uvodnom delu održavaju predavanja o elementima i sadržaju presude, a nakon predavanja polaznici dobijaju zadatak da napišu parničnu i krivičnu presudu. 

2. Ključne informacije

Često je najveći izazov kandidata koji polažu pravosudni ispit ”iz čega da učim”. Pravosudni ispit sačinjava sedam ispita, krijerijumi su različiti po gradovima i odborima, kao i literatura koja je potrebna za spremanje pravosudnog ispita.
Često su polaznici u nedoumici da li da polažu u Novom Sadu ili Beogradu, jer su stekli pogrešna uverenja da je u jednom ili drugom gradu teže ili lakše. Sve nedoumice i konkretne savete o polaganju pravosudnog ispita naš pravni tim će tokom pripremne nastave podeliti sa vama. Nakon što se završe pripreme naša saradnja se ne završava, jer mi sa našim polaznicima delimo sve informacije o Pravosudnom ispitu, kako zvanične tako i proverene insajderske informacije koje polaznicima znače prilikom pripremanja i polaganja Pravosudnog ispita.

3. Konsalting

Tokom predavanja, ali i nakon njega možete se obratiti predavačima za sva pitanja koja budete imali u vezi sa materijom. Takođe, možete da kontaktirate i naš pravni tim za sva pitanja koja imate u vezi pravosudnog ispita.

Naš tim ličnog razvoja Vam stoji na raspolaganju u vezi svih psihološko-motivacionih poteškoća koje možete imati tokom spremanja pravosudnog ispita i neposredno pred polaganje. Često će vas mučiti pitanja pitanja ”da li sam to dobro naučio/la”, ”šta ako padnem” ili konstatujete da ”nećete položiti”. Naš tim ličnog razvoja će vam pomoći da se motivišete za učenje, steknete samopouzdanje i na ispit izađete puni vere da ćete položiti. Od vašeg nastupa na pravosudnom ispitu često zavisi da li ćete položiti i zato smo tom delu posvetili posebnu pažnju.

Za naše polaznike kreiramo zatvoreno Viber grupu u okviru koje mogu da razmenjuju informacije i materijale u vezi Pravosudnog ispita, a ”Kafica sa pravnicima” je poseban događaj koji organizujemo za naše polaznike kako bi se i uživo upoznali i ostvarili nove kontakte i saradnje.

4. Snimljena predavanja

Preko 70% predavanja na pripremama za pravosudni snimamo pa ukoliko niste u mogućnosti da ih pratite u terminima u kojima se održavaju, možete pogledati i snimak odmah nakon što se predavanje održi, kao i šest meseci nakon priprema. 

5. Članstvo u Loyalty klubu Kec grupe

Nakon što se prijavite na pripreme pružamo vam mogućnost besplatnog učlanjenja u loyality klubu Kec grupe u kojem ćete steći mnoge kontakte i ostvarili velike pogodnosti u vidu besplatnih predavanja i popusta za naše događaje.

Najčešća pitanja polaznika priprema za pravosudni

1. Da li su pripreme za Novi Sad ili za Beograd?
Predavanja su koncipirana tako da obuhvataju materiju koja je važna za polaganje pravosudnog ispita kako u Beogradu tako i u Novom Sadu.

2. Da li su predavanja online?
Da, predavanja su online i održavaju se u trenutku kada ih vi pratite, pa možete u svakom trenutku da postavite pitanje predavaču.

3.Da li je potrebno predznanje za pripreme?
Preko 80% naših polaznika prijavi se na pripreme bez predznanja, ali ako je prošlo mnogo godina od završetka Pravnog fakulteta savetujemo da pređete materiju jednom pre priprema kako biste lakše pratili predavanja, povezivali materiju i bili u mogućnosti da postavite pitanja predavačima i komunicirate sa njima.

4. Ja sam zaposlen/a, pa me zanima u kojim terminima se održavaju predavanja?
Predavanja se održavaju radnim danima, a počinju od 17:00h. Nedeljno se održava 3-4 dana nastave, a ukoliko se radi o 4 dana onda se predavanja održavaju ponedeljkom i utorkom, sredom je pauza, pa se nastavljaju u četvrtak i petak.

5. Kolika je prolaznost vaših polaznika?
Dosadašnja prolaznost je 90%. U ovaj procenat ulaze samo polaznici koji su izlazili na polaganje Pravosudnog ispita. Iskustva su pokazala da polaznici najčešće polože 7/7 dok pojedini polaznici prenesu za sledeći rok jedan ili dva ispita.

Još uvek nije kasno da se prijavite na X ciklus priprema za pravosudni u organizaciji Kec grupe.PREDAVAČI NA PRIPREMAMA:

NEVENKA vAŽIĆ

Sudija Vrhovnog kasacionog suda

Prof. Dr. Zoran Tomić

Profesor na Pravnom fakultetu u Beogradu

Prof. Dr. Ilija Babić

Profesor

dr Vuk Cucić​

Vanredni profesor na Pravnom fakultetu u Beogradu

Danijela Sekulić

Sudija Privrednog apelacionog suda u Beogradu

Prof. dr Predrag Jovanović

Profesor na doktorskim studijama Pravnog fakulteta u Beogradu

Prof dr. Darko Simović

Profesor na Kriminalističko policijskom univerzitetu u Beogradu

Prof. dr Slavko Đorđević

Profesor na Pravnom fakultetu u Kragujevcu

Pogledajte kako izgledaju predavanja

Bili su polaznici priprema za pravosudni Kec grupe uz prolaznost od 92%

PREKO

600 PRAVNIKA

ZA 5 GODINA

Utisci polaznika priprema za pravosudni

Uvek ste u toku sa dešavanjima, sve izmene , promene literatre , zakona , s druge strane i dostupnost istih, a i za polaznike koji su davno završili fakultet najbolji način da se vrate učenju i čuju ” živu ” reč predavača koja je meni mnogo značila…… I naravno posvećenost i pre svega poštovanje i uvažavanje od strane organizatora svakog polaznika”. – Daniela Cvetković

”Utisci su pozitivni. Ispunjena su moja očekivanja. Sve pohvale za odličnu organizaciju, dobar koncept (mogućnost interakcije) i izbor predavača. Veoma posvećeni, profesionalni i jasni u izlaganjima. Odlična osnova za savladavanje materije. Verujem da će mi pomoći da lakše i brže savladam gradivo kako bi krajnji rezultat bio položen pravosudni ispit. KEC odlični ste, za svaku pohvalu i preporuku. Samo tako nastavite. Sve najbolje i veliko hvala”. – Biljana L.

”Lično meni pripreme su pojasnile materiju, i to me je dodatno motivisalo da “zagrejem” stolicu. Predavači odlični! Ne samo da ste izabrali “krem” predavace nego su bili bas motivisani i predani svom zadatku. Spremnost predavača da odgovaraju na pitanja mi je isto značila. Nema boljeg načina da se neko usavrsi u materiji i pripremi za pravosudni jer slušali smo profesore, sudije, advokate, tužioce…..i teorija i praksa”. – Vojislav K.

”Sve pohvale za organizatore. Odlicni predavaci, dosta materijala i konstantna podrska. Svima bih preporucila, jer sve postaje jasnije i nakon predavanja ima se neki pocetni koncept u glavi. Bravooo”. – Sandra Mišić

”Mnogo znači kada se ispitna materija pređe sa predavačima koji se u praksi bave navedenom materijom, a pri tom su priznati stručnjaci u svojim oblastima rada. Posebno je značilo meni koji se godinama nisam bavio pravom, da obnovim gradivo i razdvojim bitno od manje bitnog. Za svaku je preporuku ovakav vid prelaska gradiva, bez obzira da li ste na početku učenja ili ste u fazi ponavljanja gradiva pred ispit”. – Branislav R.

”Preporučila bih kolegama Kec grupu zato što je sve dobro organizovano i što ovakav način pomoći kandidatima koji polažu pravosudni ispit mnogo znači, jer nas se dobro uvede u materiju i izgradi se drugačiji odnos prema samom pravosudnom ispitu. Hvala Kec grupi”. – Snežana Katić 

CENA

59.900,00 Rsd

48.000,00 Rsd

Snižena cena važi od 10. 02. do 20. 02. 2024. povodom dana državnosti

KONTAKTIRAJTE NAS:
0695639516

 

Nakon što popunite formular kontaktiraće vas koordinatorka priprema za pravosudni za sve informacije.