Pripreme za pravosudni ispit BIH

Pripreme za pravosudni ispit nivo BIH

Želite da položite pravosudni ispit na nivou BIH? 
Na pravom ste mjestu!

Preko 600 zadovoljnih polaznika priprema za pravosudni ispit s teritorije Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore Kec grupi je ukazalo povjerenje u proteklih 5 godina.

Od toga je 92% polaznika uspješno položilo pravosudni ispit.

Na pripremama za pravosudni ispit nivo BiH vas očekuje preko 200 časova iz svih sedam oblasti koji se polažu na pravosudnom ispitu, konsultacije, radionice u pisanju presuda i konstantna podrška na putu do polaganju pravosudnog ispita.
Požurite da se prijavite, jer novi ciklus kreće već od 05.04.2024. a broj mjesta je ograničen. 


Zašto ti treba pravosudni ispit? 

 

Pravnicima je sve teže pronaći posao bez pravosudnog ispita, jer je to jedan od uvjeta na većini natječaja. Nemojte da zbog pravosudnog ispita izgubite mogućnost da radite posao koji volite.

Pravosudni ispit će ti omogućiti da brže dođeš do željenog posla ili se ostvariš u radu u pravosuđu, kao advokat ili sudija. Pravosudni ispit kruna prava i neophodan je svakom pravniku koji želi da postane uspješan. 

Ne gubite vrijeme, već započnite svoj put ka uspješnoj pravosudnoj karijeri već danas!


Kako izgledaju Pripreme za pravosudni?

 

Predavanja se održavaju online, putem platforme ”Zoom” radnim danima od 17:00h – 21:00h i traju ukupno tri mjeseca. Razumijemo da većina vas ima radne obaveze, stoga smo pažljivo prilagodili raspored predavanja kako bismo vam olakšali pristup pripremama.

Svaki predmet je temeljito osmišljen, a trajanje predavanja po predmetu varira od pet do osam dana, ovisno o obimu gradiva. Naši predavači su iskusni sudije i profesori s više od 20 godina prakse u svojim oblastima i ispitivači na pravosudnom ispitu. Tijekom predavanja, imat ćete priliku postavljati pitanja i dobiti odgovore od predavača.


Prelazi se kompletna materija

 

U okviru priprema za pravosudni na nivou BiH prelazi se kompletna materija koja je potrebna za polaganje pravosudnog ispita. 

 

Nemojte brinuti o prethodnom predznanju, jer će predavanja biti prezentirana na razumljiv  i zanimljiv način, kako biste što lakše i brže zapamtili gradivo. Također, snimke svih predavanja bit će vam dostupne, što vam omogućuje fleksibilnost u praćenju gradiva prema vašem rasporedu.

Naše pripreme za pravosudni ispit obuhvataju svih sedam oblasti s posebnim fokusom na najvažnije oblasti na kojima ispitivači insistiraju. Pored toga, organizuujemo i radionice za pisanje presuda uz koje ćete se pripremiti i za pisani deo ispita. Naše online pripreme su jednako efikasne kao i tradicionalna predavanja uživo, jer smo posvećeni prenošenju znanja na najbolji mogući način. 


Konstantna podrška
 

 

Tokom predavanja i nakon njih, možete slobodno postavljati pitanja predavačima u vezi s gradivom. Takođe, naš pravni tim je na raspolaganju za sva vaša pitanja vezana za pipreme kao i za pravosudni ispit.

Naš tim nudi podršku koja će vam pomoći da se nosite s psihološkim i motivacionim izazovima tokom priprema za pravosudni ispit i neposredno pred polaganje. Često su prisutne sumnje poput „Da li dovoljno dobro učim?“ ili strah od neuspjeha, ali naš tim će vam pomoći da se motivišete za učenje, steknete samopouzdanje i izađete na ispit sa vjerom u uspjeh. Znamo koliko je važan vaš nastup na pravosudnom ispitu i zato mu posvećujemo  posebnu pažnju.

Za naše polaznike kreiramo zatvorenu Viber grupu u kojoj mogu razmjenjivati informacije i materijale vezane za Pravosudni ispit. Također, organizujemo poseban događaj „Kafica sa pravnicima“ kako bismo omogućili našim polaznicima da se upoznaju i ostvare nove kontakte i saradnje uživo.

 


Snimljena predavanja
 

 

Predavanja na pripremama za pravosudni snimamo pa ukoliko niste u mogućnosti da ih pratite u terminima u kojima se održavaju, možete pogledati i snimak odmah nakon što se predavanje održi, kao i šest meseci nakon priprema. 


Predavači

Dr Dragoljub Reljić

Nedžida Salihović-Whalen

Dragomir Vukoje

Prof. dr Goran Marković

Dr Boris Krešić


Utisci učesnika

 

Uvek ste u toku sa dešavanjima, sve izmene , promene literatre , zakona , s druge strane i dostupnost istih, a i za polaznike koji su davno završili fakultet najbolji način da se vrate učenju i čuju ” živu ” reč predavača koja je meni mnogo značila…… I naravno posvećenost i pre svega poštovanje i uvažavanje od strane organizatora svakog polaznika”.

 – Daniela Cvetković

”Utisci su pozitivni. Ispunjena su moja očekivanja. Sve pohvale za odličnu organizaciju, dobar koncept (mogućnost interakcije) i izbor predavača. Veoma posvećeni, profesionalni i jasni u izlaganjima. Odlična osnova za savladavanje materije. Verujem da će mi pomoći da lakše i brže savladam gradivo kako bi krajnji rezultat bio položen pravosudni ispit. KEC odlični ste, za svaku pohvalu i preporuku. Samo tako nastavite. Sve najbolje i veliko hvala”. 

– Biljana L.

”Lično meni pripreme su pojasnile materiju, i to me je dodatno motivisalo da “zagrejem” stolicu. Predavači odlični! Ne samo da ste izabrali “krem” predavace nego su bili bas motivisani i predani svom zadatku. Spremnost predavača da odgovaraju na pitanja mi je isto značila. Nema boljeg načina da se neko usavrsi u materiji i pripremi za pravosudni jer slušali smo profesore, sudije, advokate, tužioce…..i teorija i praksa”

– Vojislav K.

”Sve pohvale za organizatore. Odlicni predavaci, dosta materijala i konstantna podrska. Svima bih preporucila, jer sve postaje jasnije i nakon predavanja ima se neki pocetni koncept u glavi. Bravooo”

– Sandra Mišić

”Mnogo znači kada se ispitna materija pređe sa predavačima koji se u praksi bave navedenom materijom, a pri tom su priznati stručnjaci u svojim oblastima rada. Posebno je značilo meni koji se godinama nisam bavio pravom, da obnovim gradivo i razdvojim bitno od manje bitnog. Za svaku je preporuku ovakav vid prelaska gradiva, bez obzira da li ste na početku učenja ili ste u fazi ponavljanja gradiva pred ispit”. 

– Branislav R.

”Preporučila bih kolegama Kec grupu zato što je sve dobro organizovano i što ovakav način pomoći kandidatima koji polažu pravosudni ispit mnogo znači, jer nas se dobro uvede u materiju i izgradi se drugačiji odnos prema samom pravosudnom ispitu. Hvala Kec grupi”. 

– Snežana Katić 


Najčešća pitanja polaznika priprema za pravosudni

 

1. Da li su pripreme za celu teritoriju Bosne i Hercegovine?
Predavanja su koncipirana tako da obuhvataju pripreme koje se održavaju na nivou BiH. 
Ukoliko budete položili pravosudni ispit na teritoriji BiH, moćićete da radite kao pravnik ili da postanete advokat na teritoriji cele države.

2. Da li su predavanja online?
Da, predavanja su online i održavaju se u trenutku kada ih vi pratite, pa možete u svakom trenutku da postavite pitanje predavaču.

3.Da li je potrebno predznanje za pripreme?
Preko 80% naših polaznika prijavi se na pripreme bez predznanja, ali ako je prošlo mnogo godina od završetka Pravnog fakulteta savetujemo da pređete materiju jednom pre priprema kako biste lakše pratili predavanja, povezivali materiju i bili u mogućnosti da postavite pitanja predavačima i komunicirate sa njima.

4. Ja sam zaposlen/a, pa me zanima u kojim terminima se održavaju predavanja?
Predavanja se održavaju radnim danima, a počinju od 17:00h. Nedeljno se održava 3-4 dana nastave, a ukoliko se radi o 4 dana onda se predavanja održavaju ponedeljkom i utorkom, sredom je pauza, pa se nastavljaju u četvrtak i petak.

5. Kolika je prolaznost vaših polaznika?
Dosadašnja prolaznost je 90%. U ovaj procenat ulaze samo polaznici koji su izlazili na polaganje Pravosudnog ispita. Iskustva su pokazala da polaznici najčešće polože 7/7 dok pojedini polaznici prenesu za sledeći rok jedan ili dva ispita.


Ko smo mi?

 

Kec grupa

Kec grupa posluje u BiH sa sedištem u Banja Luci i u Srbiji, sa sedištem u Novom Sadu. Tokom pet godina poslovanja smo organizirali veliki broj konferencija, tečajeva i seminara za pravnike iz zemalja bivše Jugoslavije. Suradnja s velikim brojem stručnjaka iz svih područja prava, osobnog razvoja i razvoja poslovnih vještina čini našu ponudu raznovrsnom.

Ponosimo se organizacijom Međunarodnog kongresa pravnika, koji već treću godinu za redom predstavlja jedan od glavnih projekata Kec grupe. Naredni Kongres će se održati 27. 02. 2023. godine na Bledu, Slovenija.

Posebnu pažnju posvećujemo  PRIPREMA ZA PRAVOSUDNI ISPIT koje organiziramo već 5 godina (10 ciklusa) u BiH, Srbiji i Crnoj Gori. Kroz naše pripreme je prošlo preko 600 polaznika od kojih mnogi danas imaju svoje advokatske kancelarije, a sa svakim ciklusom broj pravnika koji nam ukazuju povjerenje sve više raste, zahvaljujući visokoj kvaliteti i konceptu koji smo osmislili tako da bude koristan, i sadržajan kako bi vam olakšao spremanje pravosudnog ispita.

 


Cijena

 


Umijesto
999,00 KM
Snižena cijena: 799,00 KM

SNIŽENA CIJENA VAŽI ZA PRIJAVE DO 29.02.2024. 
Postoji mogućnost plaćanja na četiri mjesečne rate, bez kamate. 


Prijavite se na vreme