PRIPREME ZA PRAVOSUDNI ISPIT
nivo BiH

REŠILI STE DA POLAŽETE PRAVOSUDNI ISPIT U BiH?

Na pravom ste mjestu.

Preko 500 zadovoljnih polaznika priprema za pravosudni ispit s teritorije Srbije i Crne Gore nam je ukazalo povjerenje u protekle 4 godine.

Od toga je 92% polaznika uspješno položilo pravosudni ispit.

Na pripremama vas očekuje preko 200 časova iz svih sedam oblasti koji se polažu na pravosudnom ispitu, konsultacije, radionice u pisanju presuda i konstantna podrška na putu do polaganju pravosudnog ispita.

Pravnicima je sve teže pronaći posao bez pravosudnog ispita, jer je to jedan od uvjeta na većini natječaja. Nemojte da zbog pravosudnog ispita izgubite mogućnost da radite posao koji volite.

Pored kvalitetnih predavanja koje smo posebno osmislili da olakšamo put svakom polazniku, na raspolaganju vam je i naš tim stručnjaka koji će vam pružiti motivaciju i pomoć da budete fokusirani na vaš cilj. Tu smo da odgovorimo na sva pitanja koja imate tokom priprema i olakšamo vam put.

Ne gubite vrijeme, već započnite svoj put ka uspješnoj pravosudnoj karijeri već danas!

KONCEPT PRIPREMA

Predavanja se održavaju online, putem platforme ”Zoom”. Radnim danima od 17:00h – 20:00h . Razumijemo da većina vas ima radne obaveze, stoga smo pažljivo prilagodili raspored predavanja kako bismo vam olakšali pristup pripremama.

Svaki predmet je temeljito osmišljen, a trajanje predavanja varira od pet do osam dana, ovisno o obimu gradiva. Naši predavači su iskusni sudije i profesori s više od 20 godina prakse u svojim oblastima i ispitivači na pravosudnom ispitu. Tijekom predavanja, imat ćete priliku postavljati pitanja i dobiti odgovore od predavača.

Nemojte brinuti o prethodnom predznanju, jer će svi koncepti biti jasno prezentirani na razumljiv način. Također, snimke većine predavanja bit će vam dostupne, što vam omogućuje fleksibilnost u praćenju gradiva prema vašem rasporedu.

Naše pripreme za pravosudni ispit obuhvataju svih sedam oblasti s posebnim fokusom na najvažnije oblasti na kojima ispitivači insistiraju. Pored toga, organizuujemo i radionice za pisanje presuda uz koje ćete se pripremiti i za pisani deo ispita. Naše online pripreme su jednako efikasne kao i tradicionalna predavanja uživo, jer smo posvećeni prenošenju znanja na najbolji mogući način. 

Bitne informacije

Tokom predavanja i nakon njih, možete slobodno postavljati pitanja predavačima u vezi s gradivom. Takođe, naš pravni tim je na raspolaganju za sva vaša pitanja vezana za pipreme kao i za pravosudni ispit.

Naš tim nudi podršku, koja će vam pomoći da se nosite s psihološkim i motivacionim izazovima tokom priprema za pravosudni ispit i neposredno pred polaganje. Često su prisutne sumnje poput „Da li dovoljno dobro učim?“ ili strah od neuspjeha, ali naš tim će vam pomoći da se motivišete za učenje, steknete samopouzdanje i izađete na ispit sa vjerom u uspjeh. Znamo koliko je važan vaš nastup na pravosudnom ispitu stoga mu  i posvećujemo  posebnu pažnju.

Za naše polaznike kreiramo zatvorenu Viber grupu u kojoj mogu razmjenjivati informacije i materijale vezane za Pravosudni ispit. Također, organizujemo poseban događaj „Kafica sa pravnicima“ kako bismo omogućili našim polaznicima da se upoznaju i ostvare nove kontakte i saradnje uživo.

ZADOVOLJNI KORISNICI

Uvek ste u toku sa dešavanjima, sve izmene , promene literatre , zakona , s druge strane i dostupnost istih, a i za polaznike koji su davno završili fakultet najbolji način da se vrate učenju i čuju ” živu ” reč predavača koja je meni mnogo značila…… I naravno posvećenost i pre svega poštovanje i uvažavanje od strane organizatora svakog polaznika”.

 – Daniela Cvetković

”Utisci su pozitivni. Ispunjena su moja očekivanja. Sve pohvale za odličnu organizaciju, dobar koncept (mogućnost interakcije) i izbor predavača. Veoma posvećeni, profesionalni i jasni u izlaganjima. Odlična osnova za savladavanje materije. Verujem da će mi pomoći da lakše i brže savladam gradivo kako bi krajnji rezultat bio položen pravosudni ispit. KEC odlični ste, za svaku pohvalu i preporuku. Samo tako nastavite. Sve najbolje i veliko hvala”. 

– Biljana L.

”Lično meni pripreme su pojasnile materiju, i to me je dodatno motivisalo da “zagrejem” stolicu. Predavači odlični! Ne samo da ste izabrali “krem” predavace nego su bili bas motivisani i predani svom zadatku. Spremnost predavača da odgovaraju na pitanja mi je isto značila. Nema boljeg načina da se neko usavrsi u materiji i pripremi za pravosudni jer slušali smo profesore, sudije, advokate, tužioce…..i teorija i praksa”

– Vojislav K.

”Sve pohvale za organizatore. Odlicni predavaci, dosta materijala i konstantna podrska. Svima bih preporucila, jer sve postaje jasnije i nakon predavanja ima se neki pocetni koncept u glavi. Bravooo”

– Sandra Mišić

”Mnogo znači kada se ispitna materija pređe sa predavačima koji se u praksi bave navedenom materijom, a pri tom su priznati stručnjaci u svojim oblastima rada. Posebno je značilo meni koji se godinama nisam bavio pravom, da obnovim gradivo i razdvojim bitno od manje bitnog. Za svaku je preporuku ovakav vid prelaska gradiva, bez obzira da li ste na početku učenja ili ste u fazi ponavljanja gradiva pred ispit”. 

– Branislav R.

”Preporučila bih kolegama Kec grupu zato što je sve dobro organizovano i što ovakav način pomoći kandidatima koji polažu pravosudni ispit mnogo znači, jer nas se dobro uvede u materiju i izgradi se drugačiji odnos prema samom pravosudnom ispitu. Hvala Kec grupi”. 

– Snežana Katić 

NAJČEŠĆA PITANJA POLAZNIKA PRIPREMA ZA PRAVOSUDNI ISPIT

1. Da li su pripreme za celu teritoriju Bosne i Hercegovine?
Predavanja su koncipirana tako da obuhvataju pripreme koje se održavaju na nivou BiH. 
Ukoliko budete položili pravosudni ispit na teritoriji BiH, moćićete da radite kao pravnik ili da postanete advokat na teritoriji cele države.

2. Da li su predavanja online?
Da, predavanja su online i održavaju se u trenutku kada ih vi pratite, pa možete u svakom trenutku da postavite pitanje predavaču.

3.Da li je potrebno predznanje za pripreme?
Preko 80% naših polaznika prijavi se na pripreme bez predznanja, ali ako je prošlo mnogo godina od završetka Pravnog fakulteta savetujemo da pređete materiju jednom pre priprema kako biste lakše pratili predavanja, povezivali materiju i bili u mogućnosti da postavite pitanja predavačima i komunicirate sa njima.

4. Ja sam zaposlen/a, pa me zanima u kojim terminima se održavaju predavanja?
Predavanja se održavaju radnim danima, a počinju od 17:00h. Nedeljno se održava 3-4 dana nastave, a ukoliko se radi o 4 dana onda se predavanja održavaju ponedeljkom i utorkom, sredom je pauza, pa se nastavljaju u četvrtak i petak.

5. Kolika je prolaznost vaših polaznika?
Dosadašnja prolaznost je 90%. U ovaj procenat ulaze samo polaznici koji su izlazili na polaganje Pravosudnog ispita. Iskustva su pokazala da polaznici najčešće polože 7/7 dok pojedini polaznici prenesu za sledeći rok jedan ili dva ispita.

KO SMO MI?

Nakon dugogodišnjeg iskustva u organiziranju edukacija i događaja, u novembru 2018. godine odlučujemo pokrenuti centar koji će se baviti edukacijama i marketingom.

Do sada smo organizirali veliki broj konferencija, tečajeva i seminara za pravnike iz zemalja bivše Jugoslavije. Suradnja s velikim brojem stručnjaka iz svih područja prava, osobnog razvoja i razvoja poslovnih vještina čini našu ponudu raznovrsnom.

Ponosimo se organizacijom Međunarodnog kongresa pravnika, koji već treću godinu za redom predstavlja jedan od glavnih projekata Kec grupe. Naredni Kongres će se održati 27. 02. 2023. godine na Bledu, Slovenija.

Posebnu pražnju posvećujemo  PRIPREMA ZA PRAVOSUDNI ISPIT koje organiziramo već 4 godine (9 ciklusa) u Srbiji i Crnoj Gori. Kroz naše pripreme je prošlo preko 500 polaznika od kojih mnogi danas imaju svoje advokatske kancelarije, a sa svakim ciklusom broj pravnika koji nam ukazuju povjerenje sve više raste, zahvaljujući visokoj kvaliteti i konceptu koji smo osmislili tako da bude koristan, i sadržajan kako bi vam olakšao spremanje pravosudnog ispita.

OSTALO JOŠ

1
SLOBODNIH MESTA

SPECIJALNA PONUDA

CENA: 

499,00 EUR

399,00 EUR

Za poslednjih 10 polaznika.

Postoji mogućnost plaćanja na četiri mesečne rate, bez kamate. 

GARANCIJA KVALITETA

Ukoliko ne budete zadovoljni pripremama nakon mesec dana, možete zatražiti povrat novca pod uslovom da  70% polaznika ne bude zadovoljno načinom izvođenja pripremne nastave.

PRIJAVNI FORMULAR