Skup ugovora koji će vašoj firmi omogućiti lakše i brže poslovanje

Koji su benefiti ugovora u IT sektoru

Pravna baza „Ugovori u IT sektoru“ predstavljaju skup ugovora koji su korisni u poslovanju svake kompanije i advokatske kancelarije, a od velikog značaja za kompanije u IT sektor. Ugovori poput ugovora o radu, potrebni su u poslovanju svakoj kompaniji, a podešeni su i dorađeni za moderno poslovanje u IT sektoru, u skladu sa modernim poslovnim trendovima (rad od kuće, intelektualna svojina, poslovna tajna, anti-konkurencijska klauzula i dr.).

Ugovori su tako napisani da je crvenom bojom obeleženo sve ono što se prepušta kompanijama da same urede, poput imena, rokova, drugih informacija koje unose u odnosu na svoje individualne slučajeve. To je jednostavan sistem, u kojem je potrebno samo da pratite formu ugovora i da unesete sve potrebne informacije.

Spisak ugovora je širok i vremenom će se dodatno širiti. Važno je za vlasnike kompanija, menadžere i druge upravljačke funkcije da budu svesni toga da su ovo opšte forme ugovora. Sa ove distance mi ne možemo spoznati i zadovoljiti specifične potrebe vaših kompanija. Da bi se ugovori prilagodili baš vašem poslovnom modelu, idejama i potrebama, morali bi kontaktirati pravnu podršku što uz pravnu bazu dobijate u okviru besplatnih konsultacija.

KOJI UGOVORI SE NALAZE U PRAVNOJ BAZI

1.Ugovor o radu

2.Ugovor o angažovanju lica

2.1.Ugovor o održavanju softvera

2.2.Ugovor o poslovnoj saradnji

2.e.Service agreement

3.Ugovor o narudžbeni autorskog dela

4.Ugovor o licenci

5.Ugovor o softverskoj licenci

6.Ugovor o franšizingu

7.Ugovor o poslovnoj tajni

8.Uslovi korišćenja sajta

8.1.Uslovi korišćenja sajta (registracija korisnika, profili)

9.Politika privatnosti

9.1.Politika privatnosti (registacija korisnika

10.Politika kolačića

11.Ugovor o zakupu (poslovni prostor)

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDAJU NEKI OD UGOVORA

Ugovor o radu

Ugovor o licenci

Ugovor o poslovnoj tajni (NDA)

Besplatne konsultacije

Uz pravnu bazu: „Ugovori u IT sektoru“ dobijate pravo na konsultacije sa predavačem.

Predavača možete pitati sve što vas zanima u vezi ugovora, modernog prava i vašeg poslovanja.

POGLEDAJTE JEDNO OD PREDAVANJA AUTORA PRAVNE BAZE

Denis Tul

Osnovne studije prava završio u Novom Sadu 2015. godine, master studije u Beogradu 2017. godine, a 2021. godine upisao doktorske studije. Pravosudni položio 2018. godine. Radio dve godine u Višem sudu u Novom Sadu, zatim godinu dana kao sekretar škole. Vodi LawIT od 2019. godine, a kao pravni savetnik se javlja u više firmi i advokatskih kancelarija. Osvnivač je i pravnik izdavaštva Bitije od 2020. godine, a od 2022. predaje na fakultetu. Intelektualnom svojinom se bavi od 2015. godine, a zaštitom podataka o ličnosti od 2018. godine.

Pročitajte jedan članak Denisa tula o softverkoj licenci

Ugovor o softverskoj licenci

Šta je to ugovor o licenciranju sadržaja, a šta ugovor o softverskoj licenci? Kako se prenosi pravo na korišćenje softvera i koja je razlika u odnosu na ugovor o narudžbini softvera?

Ugovor o SOFTVERSKOJ licenci je samo jedna podvrsta ugovora o licenci sadržaja, koji se odnosi baš na softversko rešenje.

 Više o tekstu pročitajte klikom na dugme.

CENA

Cena važi od 10. 02. do 16. 02. povodom dana državnosti

299,00 €

209,00 €

Prijavite se