O Nama

Naša Priča

Nakon dugogodišnjeg iskustva u organizovanju edukacija i događaja, u novembru 2018. odlučujemo da pokrenemo centar koji će se baviti edukacijama i marketingom.

Već 01.01.2019. osnivamo Kec – Kongresni edukativni centar. Nakon što smo organizovali preko 20 događaja u 2019. i početkom 2020. postali smo prepoznatljivi po kvalitetu edukacija koje smo organizovali za pravnike i preduzetnike i društveno odgovornim projektima.

Usled ubrzanog rasta, 07.05.2020. osnivamo Kec grupu, čija su osnovna delatnost marketing i edukacije. Naš razvoj od tog trenutka teče rapidnom brzinom.

Organizovali smo veliki broj seminara i obuka za pravnike i in-hose treninga i obuka za preduzetnike. Sarađujemo sa velikim brojem domaćih stručnjaka na polju prava, ličnog razvoja i razvoja poslovnih veština. U okviru marketinga realizovali smo više kampanja za domaće kompanije.

Od 14. 12. 2020. u oviru Kec grupe nalazi se još jedna kompanija – Elektronske novine Biznis i pravo, naučno-informativni portal koji je namenjen preduzetnicima i pravnicima.

Upoznajte naš Tim!

Dejan Škobić

Direktor

Nenad Spasojević

Menadžer Prodaje

Ivana Karaklajić

Marketing Menadžer

Nina Kostić

PR Menadžer

Društvena Odgovornost

Kao društveno odgovorna kompanija, KEC grupa kroz finansijsku podršku pomaže humanitarne i obrazovne projekte od značaja za društvo.

Kec grupa i Fond za izbegle, prognane i raseljene
donirali 175 rančeva deci na Kosovu i Metohiji.

Naši Partneri