Radionica: Pisanje CV-a i motivacionog pisma za pravnike

Dobrodošli na radionicu: „Pisanje CV-a i motivacionog pisma za pravnike“ koja je namenjena  pravnicima koji žele da nauče kako napisati kvalitetan CV i motivaciono pismo koji će privući pažnju poslodavaca i na taj način postati konkurentniji na tržištu rada.

Zašto je važno znati napisati dobar CV i motivaciono pismo?

Kvalitetan CV i motivaciono pismo su važni alati koji vam mogu pomoći da se istaknete među drugim kandidatima za posao. To su dokumenti koji vas predstavljaju poslodavcu i daju im prvi utisak o vama. Ako su dobro napisani, mogu značajno povećati vaše šanse za dobijanje poziva na intervju.

Koje su prednosti dobro napisanog CV-a i motivacionog pisma?

Prednosti dobro napisanog CV-a i motivacionog pisma su mnogobrojne. Prvo, oni vam pomažu da se istaknete među kandidatima. Ako imate dobro napisan CV i motivaciono pismo, poslodavac će primetiti da ste ozbiljan kandidat koji se pripremio za prijavu. Drugo, dobro napisani CV  pomaže vam da jasno predstavite svoje veštine, iskustvo i kvalifikacije. To znači da će poslodavac imati jasniju sliku o tome šta možete ponuditi.

Kako poslodavci gledaju na kandidate sa dobro napisanim CV-om?

Poslodavci uvek traže kandidate koji su sposobni da rade svoj posao na najbolji mogući način. Ako imate dobro napisan CV i motivaciono pismo, poslodavac će pretpostaviti da ste osoba koja je ozbiljna u svojoj nameri da dobije posao. Kada poslodavac vidi da ste se potrudili da napravite dobar CV i motivaciono pismo, to će mu pokazati da ste motivisani i da imate volju da radite.

Šta dobijate na radionici?

U ovoj radionici ćemo vam dati savete i smernice kako da napišete kvalitetan CV i motivaciono pismo koji će privući pažnju poslodavca. Naučićete kako da predstavite svoje kvalifikacije i iskustvo na najbolji mogući način, kako da istaknete svoje jake strane i kako da se izdvojite među ostalim kandidatima. Takođe ćemo vam dati primere dobro napisanih CV-a i motivacionih pisama koji će vam pomoći da bolje razumete šta poslodavci traže.

Online preko aplikacije ZOOM

05. 05. 2023.

od 17:00h do 19:00h. 

Učešće je BESPLATNO

za registrovane korisnike platforme „Poslovi za pravnike“

Nakon što se registrujete na platformu „Poslovi za pravnike “ dobićete u ćetvrtak  04. 05.  link preko kojeg možete pratiti predavanje radionice : „Pisanje Cv-a i motivacionog pisma“.

Lara Knežević
(karijerni konsultant)

Lara Knežević je master psiholog, HR i karijerni konsultant. Osnovne i master studije je završila na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu. Opredelivši se za industrijsko-organizacijsku psihologiju, usmerila se ka HR-u, stičući znanja koja je kasnije primenjivala i obogaćivala u praksi. Trenutno je zaposlena u loopu, gde se bavi regrutacijom i selekcijom, održavanjem radionica, snimanjem edukativnih video materijala, karijernim savetovanjem, pisanjem članaka, uvođenjem mladih talenata u posao kroz ulogu mentora i neguje client care i candidate care pristup. Budući da je deo start up-a od samog početka, bila je u prilici da prati, doprinosi i učestvuje u njegovom razvoju i zajedno sa njim profesionalno raste. Lara je u tom procesu učila mnogo o fleksibilnosti, multitaskingu, organizaciji, prilagođavanju komunikacije različitim stakeholder-ima, ali i procesu razvoja jednog živog i brzo rastućeg entiteta kakav je start up. Lara teži stalnom usavršavanju i radu na sebi, te je stekla i zvanje praktičara kognitivno bihejvioralnog koučinga, u sklopu centra Sinergija. U radioničarskom radu i radu 1 na 1 sa kandidatima maksimalno uživa i raduje se svakoj prilici za prenos znanja. 
 

Platforma: Poslovi za pravnike

Platforma: „Poslovi za pravnike“ kreće sa radom 01. 05. 2023.  Prijavom na newsletter dobijate sve informacije o početku rada platforme,  kao i mogćnost registracije na samu platformu. Za sve registrovane članove na platformi radionica je BESPLATNA. Ukoliko ne želite da se registrujete cena učešća na radionici je 3.000,00 rsd.

Nakon što se registrujete na platformu "Poslovi za pravnike " dobićete u ćetvrtak  04. 05.  link preko kojeg možete pratiti predavanje radionice : "Pisanje Cv-a i motivacionog pisma".