SAJT ZA ADVOKATA ZA 1 DINAR

Vidljivost

Vaša kancelarija postaje lako prepoznatljiva na internetu

Kredibilitet

Moderan i profesionalan dizajn sajta pojačava vašu reputaciju

Dostupnost

Klijenti mogu da pristupe vašim uslugama i informacijama 24/7

Povećan promet

Širite svoju klijentelu i povećavajte potražnju za vašim uslugama

Zašto svaki advokat mora imati web sajt?

U digitalnom dobu, kada većina klijenata prvo pretražuje internet pre nego što donese odluku o izboru advokata, vaša prisutnost na mreži nije luksuz – ona je neophodna. Ako još uvek nemate sajt, propuštate veliku priliku da povećate svoju vidljivost i izgradite svoj profesionalni brend.

Razmislite na trenutak:

 • Kako bi bilo da vas potencijalni klijenti lako pronađu na Google-u, pre nego što se odluče za konkurenciju?

 • Šta ako biste mogli da pokažete svoju stručnost na jednom mestu, čime biste ulili poverenje onima koji traže pravne usluge?

 • I zamislite, kako bi bilo da postavite temelje svog brenda kroz profesionalno dizajniran sajt, koji ne samo da izgleda dobro, već i privlači i zadržava klijente?

Ovo su samo neki od benefita koje pravilno osmišljen web sajt može doneti vašem pravnom poslovanju.

Znamo i da je izgradnja sajta možda nešto što vam deluje komplikovano ili skupo. Zato smo tu da demistifikujemo taj proces. Naša najveća prednost? Kod nas, advokati imaju priliku da dobiju svoj sajt za samo jedan dinar uz mesečnu pretplatu. Da, dobro ste pročitali!

Ne dozvolite da vas tehnologija obeshrabri i da ostanete bez prilike da podelite svoje znanje i iskustvo na svom sajtu.  Zajedno možemo da kreiramo sajt koji će biti odraz vaše stručnosti, posvećenosti i uspeha u pravnom svetu.

Dajte svojoj karijeri digitalnu dimenziju koju zaslužuje. Dozvolite da vam pokažemo put.

Previous slide
Next slide

Sajt po vašoj meri

U dobu online komunikacije, pružamo vam sajt koji istinski odražava vašu pravničku stručnost, izdvajajući vas od konkurencije kroz jedinstvenost i profesionalizam.

 • Prilagođeno vašoj oblasti prava: Svaka oblast prava nosi svoje specifičnosti. Izrađujemo sajtove koji precizno predstavljaju vašu specijalizaciju, garantujući da vaša stručnost bude u prvom planu.
 • Usmereno na vašu ciljanu grupu: Svaka poruka ima svog primaoca. Fokusiramo se na kreiranje sajtova koji direktno komuniciraju s vašom ciljanom publikom, bilo da su to pojedinci, preduzeća ili druge institucije.
 • Dizajn po vašoj meri: Vaša vizija je naša inspiracija. U saradnji s vama oblikujemo sajt koji odražava vaš jedinstveni identitet, prilagođen vašim željama i potrebama.

Važnost bloga za advokate: Moć stručnih tekstova

U savremenom digitalnom dobu, online prisustvo je postalo ključno za svaku profesiju, uključujući i pravnu struku. Blogovi, kao deo ovog online pejzaža, igraju kritičnu ulogu u jačanju autoriteta, povećanju vidljivosti i izgradnji poverenja sa potencijalnim klijentima. Za advokate, blog sa stručnim tekstovima pruža posebne prednosti:

 • Pozicioniranje kao autoritet: Objavljivanjem detaljnih, tačnih i aktuelnih članaka, advokati mogu da demonstriraju svoje znanje i stručnost u određenim oblastima prava. To im pomaže da se pozicioniraju kao lideri u svojoj oblasti.
 • Povećana vidljivost na pretraživačima (SEO): Redovno ažuriranje bloga sa relevantnim sadržajem pomaže poboljšanju rangiranja na pretraživačima poput Google-a. To znači da će advokatska kancelarija ili pravnik biti lako pronađeni kada potencijalni klijenti traže pravne usluge ili informacije.
 • Izgradnja poverenja: Stručni tekstovi pružaju vredne informacije čitaocima, pomažući im da razumeju kompleksne pravne teme. Kada klijenti vide da je advokat voljan da deli znanje, to uliva poverenje i verovatnije je da će se odlučiti za tu osobu kada im bude potrebna pravna pomoć.
 • Interakcija sa ciljnom publikom: Blog omogućava dvosmernu komunikaciju. Komentari i povratne informacije od čitalaca mogu pomoći advokatima da bolje razumeju potrebe i interesovanja svoje ciljne grupe.
 • Podizanje svesti: Advokati mogu koristiti blog da obaveštavaju javnost o važnim pravnim pitanjima, promenama zakonodavstva ili sudskim presudama koje mogu uticati na širu populaciju.

Da li je pisanje stručnih članaka reklamiranje?

U članu 20. stav 1 Kodeksa profesionalne etike advokata u pogledu istupanja u javnost i stručnog rada se navodi: “Kada u naučnoj, pedagoškoj i publicističkoj delatnosti, u stručnim radovima, na stručnim skupovima pravnika i u sredstvima javnog informisanja iznosi vlastito tumačenje propisa i pravnih pojava, ili ukazuje na propise i pojave koje doprinose ili štete demokratskom poretku, vladavini prava, pravnoj sigurnosti i slobodama i pravima građana, advokat može da uz svoje ime ističe i naziv profesije „advokat“.

Dakle, advokat ima pravo da piše stručne članke i iznosi u javnost svoje stavove i mišljenja u vezi primene propisa. Blog na sajtu se ne može okarakterisati kao reklamiranje, već kao iznošenje stručnih stavova u javnost. 

Jedan od sajtova koji smo radili:

Zašto svaki advokat treba da ima svoj newsletter?

U svetu pretrpanom informacijama, uspostavljanje direktne, smislene komunikacije postaje izazov. Zamislite da imate most koji vas povezuje direktno sa vašim klijentima, pružajući im pravovremene, relevantne savete dok istovremeno jačate njihovu lojalnost prema vašem brendu. Taj most je upravo – newsletter.

Uz pravilno korišćenje, newsletter nije samo sredstvo informisanja, već i alat koji:

 • Povećava vašu vidljivost i autoritet u očima klijenata.
 • Gradi poverenje kroz stalno pružanje vrednih informacija.
 • Daje vam priliku da se istaknete u mnoštvu pravnih glasova online.

Ako ste spremni da transformišete svoju komunikaciju, da postanete relevantniji i bliži svojim klijentima, onda je vreme da razmotrite moć newslettera u vašem advokatskom poslovanju.

Zadovoljni korisnici

Zašto da vam mi pravimo sajt?

Kec grupa je nakon četiri godine rada sarađivala sa preko 3000 klijenata među kojima su i mnogi advokati. Mi znamo šta vama treba i kako da pozicioniramo vaš sajt, na koji način da vas predstavimo u javnosti i kako da vam pomognemo da se specijalizujete u određenoj oblasti i da vam se zbog toga javljaju potencijalni klijenti. 

Mi ćemo vam pomoći da vaš sajt dođe do velikog broja posetilaca u oblastima u kojima se bavite, da vas klijenti prepoznaju kao stručnjaka u tim oblastima i da svest o vašem ličnom brendu poraste u javnosti. 

Konstantno pratimo razvoj sajta, broj posetilaca i uvek smo tu za naše klijente u pogledu konsultacija kako bi se unapredio rad i postigli dogovoreni rezultati. 

Ažuriranje

99 Mesečno
 • Domen i Hosting
 • Ažuriranje
 • Postavljanje vaših članaka
 • Konsultacije - 1 mesečno
 • Analiza rezultata

Senior

199 Mesečno
 • Domen i Hosting
 • Jedan stručni članak mesečno
 • Ažuriranje
 • Postavljanje vaših članaka
 • Konsultacije - 2 mesečno
 • Analiza rezultata
 • Kurs: Brendiranje pravnika
  na Linkedinu
 • 1 newsletter mesečno
Популарно

Kontaktirajte nas

Gold paket

499 Mesečno
 • Domen i Hosting
 • Dva stručna članka
 • SEO Optimizacija sajta
 • Ažuriranje
 • Postavljanje vaših članaka
 • Konsultacije - 4 mesečno
 • Analiza rezultata
 • Kurs: Brendiranje pravnika na Linkedinu
 • Izgradnja Linkedin strategije
 • Konstantna e-mail podrška
 • 2 Newslettera mesečno

Šta paketi sadrže

Azuriranje sajta

Ažuriranje sajta uključuje optimizaciju, ispravke grešaka, unapređenje sadržaja i zaštitu od napada i virusa za maksimalnu bezbednost vašeg online prisustva.

Postavljanje članaka

Nema potrebe da se bavite tehničkim detaljima postavljanja vaših članaka na website. Dovoljno je da nam dostavite svoj sadržaj, a mi ćemo se pobrinuti da bude pravilno postavljen i optimizovan za pretragu. Oslonite se na našu stručnost i uštedite vreme, dok se mi brinemo o svim tehničkim aspektima

SEO optimizacija

Vaši članci i sajt proći će kroz temeljnu SEO optimizaciju od strane našeg tima. Ovim će se osigurati da vaš sadržaj ne samo da bude kvalitetan, već i da postigne maksimalnu vidljivost na pretraživačima, povećavajući šanse da pravi klijenti pronađu baš vas

Konsultacije

U okviru naših konsultantskih usluga, pažljivo ćemo analizirati mesečne rezultate vašeg poslovanja ili online prisustva. Na osnovu dobijenih podataka, predložićemo konkretne akcije i strategije koje će vam pomoći da postignete bolje rezultate. Naš cilj je da uz našu pomoć, vaša firma ili projekat neprestano raste i unapređuje se. Verujemo u kontinuirani rad, praćenje trendova i prilagođavanje promenama kako bi se postigao maksimalan uspeh.

Analiza rezultata

Razumemo koliko je važno da imate jasan uvid u realne performanse vašeg sajta. Zato ćemo za vas voditi Google Analitiku, omogućavajući vam da pratite poslovanje kroz tačne i ažurirane brojke direktno sa vaših web stranica. Bilo da je u pitanju posećenost sajta, ponašanje korisnika ili konverzije, mi ćemo se pobrinuti da imate sve potrebne informacije na dohvat ruke.

Stručni članci

Na osnovu dogovora s vama, naš tim će pisati stručne članke na teme koje su relevantne za vašu kancelariju ili poslovanje. Svaki članak biće pažljivo prilagođen vašim potrebama i ciljnoj publici. Pre objavljivanja članaka na vašem sajtu, tražićemo vašu konačnu odobrenje, kako bismo osigurali da je sve u skladu s vašim očekivanjima i standardima. Sa nama na vašoj strani, vaš sajt će se neprestano obogaćivati stručnim i relevantnim sadržajem koji će privući i zadržati vaše posetioce.

Priručnik: "Brendiranje pravnika"

Naš priručnik pruža sveobuhvatne strategije za pravnike koji žele da optimizuju svoj LinkedIn profil, povećaju vidljivost, i efikasno umrežavaju i komuniciraju sa potencijalnim klijentima ili poslodavcima, sve dok istovremeno grade svoj lični brend i poverenje u profesionalnoj zajednici.

Izgradnja linkedin strategije

Detaljno ćemo se posvetiti vašem profilu analizirati ga, ukazati na sta da obratite vise paznje , kada kako i zasto bas odredjene clanke da postavljate. Fokus ce biti na vašem ličnom brendu i konekcijama na Linkedinu

Newsletter

Kreiraćemo za vas personalizovani newsletter koji će biti ključan instrument u jačanju vašeg brenda. Ovaj alat ne samo da će vam omogućiti stalnu komunikaciju, već će i doprineti uspostavljanju čvrstih veza sa budućim klijentima, potvrđujući vašu ekspertizu i posvećenost.

Konstantna e-mail podrška

U svakom trenutku, bez obzira na prirodu vašeg upita vezanog za vaš sajt, možete se obratiti našem timu putem emaila. Posvećeni smo tome da vam pružimo neprekidnu podršku, te vam garantujemo da ćete na svako postavljeno pitanje dobiti odgovor u roku od 24 sata. Vaš uspeh i zadovoljstvo su nam na prvom mestu.

Kontakt