Predavanje:
Zaštita podataka o ličnosti

Kec grupa vas poziva na predavanje: „Zaštita podataka o ličnosti“ koje će se održati u Novom Sadu (01. 11.), Beogradu (03. 11.) i Nišu (24. 11.). Naši stručnjaci (Denis Tul i Tadija Mitić) će razotkriti tajne iz svog bogatog iskustva i pružiti vam ne samo teoretsko znanje, već i praktične savete kako da se nosite s izazovima digitalnog doba.

U vremenu kada su lični podaci postali dragocena valuta, svaki pravnik mora biti opremljen znanjem i veštinama kako da ih zaštiti. Na predavanju  ćete se upoznate i sa knjigom: „Zaštita podataka o ličnosti“ koju su naši predavači nedavno izdali. U knjizi: „Zaštita podataka o ličnosti“ ćete dobiti smernice kako da primenjujete iskustva i primere iz prakse o kojima će predavači pričati na samom predavanju.

U okviru predavanja ćete:

  • Razumeti kako tehnološka revolucija menja pravni okvir i izazove s kojima se suočavamo.
  • Upoznati se sa pravima pojedinaca, obavezama kompanija i ulogom države u ovoj delikatnoj ravnoteži.
  • Postaniti predvodnik u zaštiti podataka i pridržavanju zakona koji oblikuju digitalno doba.
  • Imaćete priliku da se upoznate sa tajnama i metodama koje su naši predavači usavršavali tokom godina, pružajući vam pristup znanju koje je van domašaja većini.
  • Saznati iz prve ruke praktične primere iz stvarnog sveta, naučićete kako da se suočavate s izazovima i kako da ih prevaziđete koristeći proverene tehnike.
  • Ne samo dobiti informacije i praktične primere iz prakse, već ćete imati priliku da postavite svoja pitanja, pružajući vam jedinstvenu priliku za dublje razumijevanje i angažovanje.

Ukoliko želite da uronite u srž ove aktuelne teme i osigurate svoje mesto među pravnicima spremnim za izazove 21. veka, pozivamo vas da nam se pridružite na specijalnim predavanjima o ZAŠTITI PODATAKA O LIČNOSTI.

O PRIRUČNIKU

Ovaj priručnik predstavlja sveobuhvatni vodič u oblasti zaštite podataka o ličnosti, pružajući temeljno razumevanje kako ova pravna grana utiče na pojedince, kompanije i državu. Naglašava se važnost ličnih sloboda pojedinaca i potrebu za sigurnošću njihovih podataka u doba tehnološke revolucije. Kompanijama pruža ključne smernice o zakonitosti i bezbednosti baza podataka, ističući kako pravilno upravljanje podacima može biti od suštinskog značaja za tržišnu poziciju. Takođe, analizira se uloga države u kontroli podataka i pružanju javnih usluga uz poštovanje privatnosti građana. Ovaj priručnik je neophodan alat za sve koji žele da se upuste u dublje razumevanje i pridržavanje zakona o zaštiti podataka o ličnosti u dobu kada su podaci postali nafta 21. veka.

Ukoliko želite da sanznate više informacija o priručniku posetite naš sajt putem ovog linka.

Ukoliko želite da uronite u srž ove aktuelne teme i osigurate svoje mesto među pravnicima spremnim za izazove 21. veka, pozivamo vas da nam se pridružite na specijalnim promocijama knjige.

DEMO VERZIJA KNJIGA

ZA KOGA JE OVO PREDAVANJE?

Predavanje: „Zaštita podataka o ličnosti“ je namenjena svima koji poseduju ili obrađuju lične podatke: kompanijama, institucijama, javnim upravama, javnim preduzećima ali i svim pravnicima i advokatima.

KAD I GDE SE ODRŽAVA PREDAVANJE?

Novi Sad

(01. 11. 2023.)
SPENS (17:00h)

Beograd

(03. 11. 2023.)

Niš

(24. 11. 2023.)

SPECIJALNA PONUDA

Knjigu ćete moći da kupite po sniženoj ceni na predavanju .

2.490,00 RSD

1.990,00 RSD

PRIJAVI SE