Poslovi za pravnike

Najveća baza pravnih poslova na jednom mestu

Platforma „Poslovi za pravnike“ je počela sa radom 01. 05. 2023.
„Poslovi za pravnike“ je platforma koja spaja poslodavce sa kandidatima koji traže posao u pravnoj industriji. Naš cilj je da olakšamo proces zapošljavanja za obe strane, pružajući vam mogućnost da pronađete idealnog kandidata ili savršen posao u u određenoj oblasti prava.

Platforma Poslovi za pravnike  poseduje najveću bazu kvalitetnih i iskusnih pravnika kao i mladih pravnika koji su željnih sticanja znanja i iskustva. Uvereni smo da ćete ovde pronaći pravog kandidata za vašu poziciju ili pravi posao za vašu karijeru..

Registruj se

Kako bismo vam pomogli da budete u toku sa najnovijim poslovima, registrujte se na platformu i na taj način ćete biti prvi koji će saznati za nove oglase i prilike za zapošljavanje, kao i savete i trendove iz sveta prava.

Registrujte se na platformu „Poslovi za pravnike“ i postanite deo najveće zajednice pravnika u regionu. Zajedno možemo graditi jaču i produktivniju pravnu zajednicu.

Poslodavci

Benefiti koji poslodavci imaju prijavom na sajt

Pridružite se našoj zajednici poslodavaca i pronađite idealne kandidate za vaše poslove. Sajt Poslovi za pravnike vam nudi različite benefite koji će vam pomoći da efikasnije regrutujete kvalitetne pravnike:

  • 15 dana besplatno uz bilo koji odabrani paket: Izaberite bilo koji paket oglašavanja iz naše ponude u trajanju od 15 dana i na poklon dobijate dodatnih 15 dana za oglašavanje u vašoj kompaniji/advokatskoj kancelariji.
  • Selekcija kandidata: Naš tim stručnjaka će vam pomoći u selekciji najboljih kandidata za vašu firmu/kancelariju. Na taj način ćete biti sigurni da ćete dobiti kvalitetne kandidate koji će se najbolje uklopiti u vašu organizaciju.
  • Oglašavanje: Naša platforma vam nudi mogućnost oglašavanja vaših pozicija za posao na jednom mestu. To će vam uštedeti vreme i novac koji biste inače potrošili na različite platforme za oglašavanje.
  • Veliki broj pravnika u našoj bazi: Naša baza kandidata sadrži veliki broj pravnika, što vam omogućava da brzo i lako pronađete kvalitetne kandidate za oglašeme pozicije.

Ukoliko želite da se oglasite na našoj platformi ili saznate više o našim uslugama, jednostavno nam se javite na mail info@kecgrupa.rs. Zajedno ćemo pronaći najbolje rešenje za vaše potrebe i pomoći vam da napravite pravi izbor za vašu organizaciju.

Kandidati

Benefiti koje kandidati imaju na sajtu

Želite da pronađete savršen posao? Naš sajt Poslovi za pravnike vam nudi različite benefite koji će vam pomoći da efikasnije pronađete posao i napredujete u karijeri.

  • Lako i brzo konkurisanje: Naša platforma vam omogućava da lako i brzo konkurisete za poslove koje ste zainteresovani. Sve što je potrebno je da se prijavite, pronađete posao koji vas interesuje i pošaljete prijavu.
  • Besplatna registracija na portalu sa kojeg ćete dobijati obaveštenja o novim oglasima za posao: Registrujte se na našem sajtu i dobijajte obaveštenja o novim oglasima za posao koji su u skladu sa vašim interesovanjima. To će vam pomoći da budete u toku sa najnovijim ponudama poslova i prvi saznate za nove mogućnosti.
  • Kontinuirane edukacije kandidata: Kao registrovani korisnik, imaćete pristup našim radionicama i edukacijama koje će vam pomoći da se bolje pripremite za pronalaženje idealnog poslodavca,unapredite vaš CV,i pripremite se za  razgovor za posao. Na taj način ćete se istaći i privući pažnju poslodavaca.
  • Preporuke za određenog poslodavca: Naša platforma vam nudi preporuke za poslodavce koji su u skladu sa vašim profesionalnim ciljevima. Na taj način ćete biti sigurni da se prijavljujete za poslove koji odgovaraju vašim potrebama i interesovanjima.

Čim se otvori platforma, imaćete mogućnost da se registrujete i aplicirate na poslove. Uz našu pomoć i podršku, lako ćete pronaći posao koji odgovara vašim profesionalnim ciljevima. Prijavite se sada i započnite novu karijeru!

Budite u toku sa najnovijim poslovima, savetima, radionicama, i pravnim vestima. Registruj se na platformu "Poslovi za pravnike"