KEC LEGAL CLUB

Kec grupa je za naše klijente i pratioce kreirala Kec legal club koji će okupiti više stotina pravnika sa ciljem međusobnog umrežavanja i poslovnog povezivanja. Članovi kluba će učestvovati na mnogim besplatnim događajima, dobijati popuste na proizvode i usluge Kec grupe, ali i imati mogućnost zarade.

Šta sve dobijate u okviru Kec legal cluba?

Predavanja i popusti

Umrežavanje i poslovno povezivanje

Mogućnost zarade

Besplatna predavanja i popusti

Svakog drugom meseca će Kec grupa organizovati besplatno predavanje za članove cluba na kojem će teme biti aktuelnosti iz različitih oblasti prava i razvoj veština. Članovi kluba će ostvariti i popuste na događaje Kec grupe, kao i na naše proizvode i usluge kakvi neće biti dostupni drugim ljudima.

Umrežavanje i poslovno povezivanje

Članovi će imati priliku da se međusobno povežu i upoznaju na druženjima koja ćemo organizovati uživo i onlie što će doprineti uspostavljanju novih poslovnih saradnji, ali i stvaranju novih prijateljstva. Svi članovi će biti i deo naše Viber grupe na kojoj ćemo ih obaveštavati o aktuelnostima i novim dešavanjima. Poslovno povezivanje ćemo usmeriti u pravcu ostvarenja ciljeva članova kluba, a u zavisnosti od njihovog interesovanja. Newsletter o izmenama propisa će vam pomoći da budete u toku sa pravnim aktuelnostima.

Mogućnost zarade

Cenimo kada preporučujete naše proizvode i usluge i to ćemo i nagrađivati. Članovi Kec legal cluba će za svaku preporuku naših proizvoda ili usliuga imati 10% zarade u neto iznosu, bez pdv-a. Primer: Ako preporučite naše Pripreme za pravosudni koje koštaju 59.900, vi ste zaradili 5.900,00 din.

Kako postati član?

Članovi cluba mogu biti diplomirani pravnici i studenti pravnih fakulteta iz Srbije i BiH.

ČLANARINA

Članarina se plaća na godišnjem nivou i iznosi: 

U Srbiji cena članarine je 1000 RSD

U BiH cena čanarine je 20KM

VAŽNO!

Klijenti Kec grupe koji su do sada kupovali naše proizvode ili usluge, ne plaćaju članarinu.

Ceo iznos članarine će biti korišćen za finansiranje humanitarne akcije “Putevima prava“ u okviru koje ćemo u julu posetiti Kosovo i Metohiju i donirati školsku opremu za decu. Vaše ime će biti među donatorima ove akcije.

PRIJAVA

Pridružite se tako što ćete popuniti prijavni formular:

Nakon popunjene prijave kontaktiraćemo vas radi potvrde prijave i informacija za plaćanje članarine.