In-house Akademija

Seminari

Kec grupa u okviru in-house academy organizuje treninge u kompanijama koji su prilagođeni potrebama i specifikacijama naših klijenata. Sa zaposlenima radimo na rešavanju vaših specifičnih izazova, tema i procesa, pomažući vašim timovima dok primenjuju naučeno.

Naš posvećeni tim stručnjaka za obuke sarađivaće sa vama kako bi razumeo šta vam je potrebno u pogledu sadržaja kako biste ispunili vaše ciljeve i zahteve onih koji pohađaju trening.

Identifikacija i planiranje trenera:
Identifikovaćemo pravog stručnjaka za in-hose trening u vašoj kompaniji koji će ispuniti zahteve obuke i pomoći vam da rešite izazove sa kojim se suočavate. Neki od naših trenera nalaze se na portalu: www.kecgrupa.rs/saradnici

Razvoj treninga:
Naš tim će sarađivati sa vama na izradi praktičnog, profesionalno napravljenog treninga koji uključuje studije slučaja i vežbe dizajnirane da polaznicima pruže mogućnost primene teorije u praksi.

Održavanje treninga:
Trening ćemo održati uz fizičko prisustvo predavača i učesnika ili online, u skladu sa dogovorom koji napravimo sa vama.

Procena i evaluacija:
Posle svakog treninga, naš tim će prikupljati povratne informacije od polaznika i trenera, i pružite sažeti izveštaj. Tretirajući naše klijente kao partnera u procesu, razvićemo trening koji će dovesti do poboljšanja u radnoj praksi koja se mogu meriti i procenjivati nakon treninga.

Za više informacija o in-house treninzima za vašu kompaniju možete nas kontaktirati na: info@kecgrupa.rs

Kontakt

Adresa: Zmaj Jovina 26,
21000 Novi Sad

Telefon: 
E-mail: info@kecgrupa.com

Radno Vreme

Ponedeljak-Petak 09:00-17:00

Subota 09:00-15:00