ICOOLAW NEWSLETTER

VAŽNO

Pridružite se Icoolaw newsletteru i budite u toku sa svim što se dešava na Kongresu. Klikom se prijavljujete za informacije koje vam mogu pomoći da iskoristite Kongres na najbolji mogući način. 

Ostvarite do čak  50% popusta na odabrane pakete!

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima i među prvima saznajte informacije o agendi, predavačima, temama i drugim zanimljivim stvarima koje će oblikovati ovogodišnji Kongres.

Pored svega toga očekuju vas  specijalne ponude koje smo spremili samo za vas!

Newsletter Icoolaw-a nije samo još jedan email u vašem inboxu. Mi smo tu da vam približimo i učinimo Kongres pristupačnijom i jedinstvvenom prilikom koje će obogatiti vaše profesionalno iskustvo.
 

O Kongresu

Međunarodni Kongres pravnika će se održati od 27. februara do 2. marta na Bledu u Sloveniji.

Icoolaw je mesto na kome pravnici imaju priliku da slušaju predavanja stručnjaka o najnovijim i najaktuelnijim temama u pravnoj industriji. Suština Kongresa je da pored predavanja učesnici imaju priliku za profesionalni razvoj, umrežavanje, ali i da uživaju u slobodnom vremenu. 

Icoolaw nije samo još jedna dosadna konferencija puna suvoparnog predavanja, već konferencija na kojoj ćete dobiti praktična i primenljiva znanja. Spremite se za nezaboravne žurke, koncerte, obilaske koji će vaše vreme na Kongresu učiniti  zabavnijim i nezaboravnim.

Treći Međunarodni kongres pravnika će okupiti direktore kompanija, predsednike sudova, direktore ustanova, advokate,  pravobranioce i predstavnike ministarstva.

Kongres će se fokusirati na praktičnu primenu GDPR-a u evropskim zemljama, pružajući vam priliku da ostanete informisani o najnovijim propisima i trendovima u zaštiti podataka o ličnosti širom Evrope, sa posebnim naglaskom na Opštu uredbu o zaštiti podataka (GDPR). Konferencija će vam omogućiti da steknete dublje razumevanje prava i obaveza subjekata podataka, kao i da se upoznate sa najefikasnijim bezbednosnim merama i procedurama za prijavljivanje povreda ličnih podataka.

Pogledajte kako je bilo na prošlom Kongresu

Icoolaw II , Bansko Bugarska

Pogledajte kako je izgledao Icoolaw II, koji se odžao u Banksom, na komej je prisustvovalo preko 200ućesnika. Pored predavanja, učesnici kongresa su imali mogučnost da učestvuju na B2B sastancima radionicama i da uživaju u zabavnom delu programa: izletima i žurkama koje je Icoolaw spremio za njih.