Dani velikih popusta - od 10 do 16. februara

Kec grupa je povodom dana državnosti spremila neverovatne popuste za klijente iz Srbije.
Popusti će trajati od 10. 02. do 16. 02. 2024. godine. 

Međunarodni kongres pravnika

Kec Grupa vas poziva na prestižni III Međunarodni kongres pravnika, koji će se održati:

Od 27. februara do 2. marta na Bledu, Slovenija.

Kongres će se fokusirati na praktičnu primenu GDPR-a u evropskim zemljama, pružajući vam priliku da ostanete informisani o najnovijim propisima i trendovima u zaštiti ličnih podataka širom Evrope, sa posebnim naglaskom na Opštu uredbu o zaštiti podataka (GDPR)

Pridružite se mnogim direktorima kompanija, predsednicima sudova, direktorima institucija, advokatima, pravnim zastupnicima i predstavnicima ministarstava koji su već potvrdili svoje učešće na Kongresu.

STANDARD

499
350,00
  • Ставка у листи број 1

NAPOMENA
Popust se odnosi SAMO na KOTIZACIJU, specijalna ponuda ne spada u popust!

X ciklus priprema za pravosudni

Kec grupa nudi sveobuhvatne pripreme za pravosudni ispit čiji  X ciklus počinje od 04. aprila 2024. i trajaće 3 meseca. Program uključuje preko 200 časova obuke u sedam ključnih pravnih oblasti, specijalizovane radionice za pisanja presuda, te kontinuiranu podršku i konsultacije sa iskusnim pravnim timom.Pripreme se odvijaju online preko Zoom platforme, pružajući fleksibilnost zaposlenim polaznicima kroz predavanja zakazana radnim danima od 17:00 do 21:00. Svaki predmet dobija detaljan tretman, sa trajanjem predavanja koja variraju od pet do osam dana.

59.900,00 RSD

48.000,00 RSD

Priručnik: Zaštita podataka o ličmosti

Ovaj priručnik predstavlja sveobuhvatni vodič u oblasti zaštite podataka o ličnosti, pružajući temeljno razumevanje kako ova pravna grana utiče na pojedince, kompanije i državu. Naglašava se važnost ličnih sloboda pojedinaca i potrebu za sigurnošću njihovih podataka u doba tehnološke revolucije.
Ovaj priručnik je neophodan alat za sve koji žele da se upuste u dublje razumevanje i pridržavanje zakona o zaštiti podataka o ličnosti u dobu kada su podaci postali nafta 21. veka.
Priručnik je namenjen svima koji poseduju ili obrađuju lične podatke: kompanijama, institucijama, javnim upravama, javnim preduzećima ali i svim pravnicima i advokatima.

2.490,00 RSD

1.990,00 RSD

Kurs: Pravo & IT

Na kursu se prelaze teme iz oblasti modernog prava, sa posebnim osvrtom na poslovanje u IT sektoru. Kurs obrađuje 4 odvojene oblasti od značaja za poslovanje u IT sektoru. Mnoge od ovih stvari odnose se i na kompanije čiji proizvod ili usluga nisu iz oblasti IT-a, ali koje se u svom poslovanju služe modernim tehnologijama.
Kurs je u osnovi namenjen IT stručnjacima i pravnicima. Do sada su ga kupovali programeri, vlasnici i menadžeri IT kompanija, advokati, pravnici i studenti Pravnih fakulteta, kao i preduzetnicima koji žele da prate nove trendove i budu u toku sa aktuelnim dešavanjima i zakonskom regulativom.

199,00 €

149,00 €

Pravna baza: Ugovori u IT sektoru

Pravna baza „Ugovori u IT sektoru“ predstavljaju skup ugovora koji su korisni u poslovanju svake IT kompanije i advokatske kancelarije. U pravnoj bazi se nalazi 11 najznačajnih ugovora u IT sektoru.

299,00 €

209,00 €

Sajt za advokata za 1 dinar

Znamo i da je izgradnja sajta možda nešto što vam deluje komplikovano ili skupo. Zato smo tu da demistifikujemo taj proces. Naša najveća prednost? Kod nas, advokati imaju priliku da dobiju svoj sajt za samo jedan dinar uz mesečnu pretplatu.Ne dozvolite da vas tehnologija obeshrabri i da ostanete bez prilike da podelite svoje znanje i iskustvo na svom sajtu. Zajedno možemo da kreiramo sajt koji će biti odraz vaše stručnosti, posvećenosti i uspeha u pravnom svetu.

1 dinar

UZ MESEČNU PRETPLATU