BLACK

FRIDAY

Od 15. do 30. novembra, Kec grupa vam je spremila NEVEROVATNE POPUSTE! 
 Naša jedinstvena ponuda Black Friday nudi neviđene popuste od 20% do čak 40% na sve naše pravne usluge.

Najveće okupljanje pravnika na Balkanu Kec grupa organizuje na Bledu u Sloveniji, sa preko 500 pravnih lidera iz cele Evrope na temu GDPR u evropskim zemljama.

III Međunarodni kongres pravnika je sjajna prilika za poslovno povezivanje pravnika, učenje i razmenu iskustva, ali i za zabavu i lepe trenutke koji su sastavni deo ove konferencije.

STANDARD

299,00
  • Ставка у листи број 1

BIZNIS

499,00
  • Ставка у листи број 1

GOLD

999,00
  • Ставка у листи број 1

Kec grupa nudi sveobuhvatne pripreme za pravosudni ispit, započinjući sa X ciklusom 04. aprila 2024. Program uključuje preko 200 časova obuke u sedam ključnih pravnih oblasti, specijalizovane radionice za veštine pisanja presuda, te kontinuiranu podršku i konsultacije sa iskusnim pravnim timom.Pripreme se odvijaju online preko Zoom platforme, pružajući fleksibilnost zaposlenim polaznicima kroz predavanja zakazana radnim danima od 17:00 do 21:00. Svaki predmet dobija detaljan tretman, sa trajanjem predavanja koja variraju od pet do osam dana.

59.900,00 RSD

48.000,00 RSD

Na pripremama za pravosudni ispit nivo BiH vas očekuje preko 200 časova iz svih sedam oblasti koji se polažu na pravosudnom ispitu, konsultacije, radionice u pisanju presuda i konstantna podrška na putu do polaganju pravosudnog ispita.
Predavanja se održavaju online, putem platforme ”Zoom”. Radnim danima od 17:00h – 20:00h .
Svaki predmet je temeljito osmišljen, a trajanje predavanja varira od pet do osam dana, ovisno o obimu gradiva. Naši predavači su iskusni sudije i profesori s više od 20 godina prakse u svojim oblastima i ispitivači na pravosudnom ispitu.

499,00 €

399,00 €

Ovaj priručnik predstavlja sveobuhvatni vodič u oblasti zaštite podataka o ličnosti, pružajući temeljno razumevanje kako ova pravna grana utiče na pojedince, kompanije i državu. Naglašava se važnost ličnih sloboda pojedinaca i potrebu za sigurnošću njihovih podataka u doba tehnološke revolucije.
Ovaj priručnik je neophodan alat za sve koji žele da se upuste u dublje razumevanje i pridržavanje zakona o zaštiti podataka o ličnosti u dobu kada su podaci postali nafta 21. veka.
Priručnik je namenjen svima koji poseduju ili obrađuju lične podatke: kompanijama, institucijama, javnim upravama, javnim preduzećima ali i svim pravnicima i advokatima.

2.490,00 RSD

1.990,00 RSD

Na kursu se prelaze teme iz oblasti modernog prava, sa posebnim osvrtom na poslovanje u IT sektoru. Kurs obrađuje 4 odvojene oblasti od značaja za poslovanje u IT sektoru. Mnoge od ovih stvari odnose se i na kompanije čiji proizvod ili usluga nisu iz oblasti IT-a, ali koje se u svom poslovanju služe modernim tehnologijama.
Kurs je u osnovi namenjen IT stručnjacima i pravnicima. Do sada su ga kupovali programeri, vlasnici i menadžeri IT kompanija, advokati, pravnici i studenti Pravnih fakulteta, kao i preduzetnicima koji žele da prate nove trendove i budu u toku sa aktuelnim dešavanjima i zakonskom regulativom.

199,00 €

149,00 €

Pravna baza „Ugovori u IT sektoru“ predstavljaju skup ugovora koji su korisni u poslovanju svake kompanije i advokatske kancelarije, a od velikog značaja za kompanije u IT sektor. Ugovori su tako napisani da je crvenom bojom obeleženo sve ono što se prepušta kompanijama da same urede, poput imena, rokova, drugih informacija koje unose u odnosu na svoje individualne slučajeve.Spisak ugovora je širok i vremenom će se dodatno širiti. Važno je za vlasnike kompanija, menadžere i druge upravljačke funkcije da budu svesni toga da su ovo opšte forme ugovora. Sa ove distance mi ne možemo spoznati i zadovoljiti specifične potrebe vaših kompanija.

299,00 €

209,00 €

Znamo i da je izgradnja sajta možda nešto što vam deluje komplikovano ili skupo. Zato smo tu da demistifikujemo taj proces. Naša najveća prednost? Kod nas, advokati imaju priliku da dobiju svoj sajt za samo jedan dinar uz mesečnu pretplatu.Ne dozvolite da vas tehnologija obeshrabri i da ostanete bez prilike da podelite svoje znanje i iskustvo na svom sajtu. Zajedno možemo da kreiramo sajt koji će biti odraz vaše stručnosti, posvećenosti i uspeha u pravnom svetu.

1 dinar

UZ MESEČNU PRETPLATu