Zašto je Kec legal school ograničen na 100 učesnika?

Kec legal school je prva pravna škola osmišljena da okupi 100 vrhunskih pravnih stručnjaka u oblasti zaštite podataka o ličnosti i sajber bezbednosti. Održaće se od 24. do 29. 09. u Portorožu, u Sloveniji, u prelepom hotelu Riviera nadomak plaže i samog centra ovog mesta.

Letnja škola pravnika ograničena je na 100 učesnika kako bi se osiguralo da svaki učesnik dobije najkvalitetnije iskustvo učenja. Manji broj učesnika omogućava personalizovan pristup, gde predavači mogu posvetiti više vremena svakom pojedincu. Takav koncept će biti od velikog značaja učesnicima zbog razumevanja kompleksnih tema.

Interaktivne radionice

Interaktivne radionice su smisao ove letnje škole. Ograničenje broja učesnika omogućava svakom pojedincu priliku da aktivno učestvuje, postavlja pitanja i dobije povratne informacije od predavača. Ovaj način organizovanja radionica je teže ostvariv u većim grupama gde individualna pažnja može biti ograničena.

Efikasno učenje i praktične veštine

U školi ćemo se fokusirati na praktične veštine koje su neophodne za suočavanje sa savremenim pravnim izazovima. Ograničenje broja učesnika u ovom slučaju omogućava efikasnije učenje kroz direktno angažovanje u praktičnim zadacima i simulacijama pravnih slučajeva. Svi učesnici će nakon održanog predavanja na radionici imati priliku da sami napišu pravne akte u oblasti sajber bezbednosti i zaštitu podatka o ličnosti, nakon čega će im predavači pregledati i dati smernice šta bi eventalno trebali da unaprede u svojim aktima.

Poslovne veze i mogućnosti za saradnju

Jedan od glavnih ciljeva naše škole pravnika je omogućavanje kvalitetnih interakcija i umrežavanja. Na događajima na kojima učestvuje manji broj ljudi veća je mogućnost da se bliže i bolje upoznaju drugi učesnici kako bi se stvorile poslovne veze i mogućnosti za saradnju.Ovo ne samo da obogaćuje iskustvo učesnika, već im pruža prilike za buduću saradnju i razmenu znanja.

KEC legal school nudi jedinstveno iskustvo koje kombinuje savremeno obrazovanje, praktične veštine i neprocenjive prilike za umrežavanje. Ograničenjem na 100 učesnika osiguravamo da svaki polaznik dobije maksimalnu vrednost i koristi od letnje škole pravnika!

Оставите одговор