1686469725108918

ŽELIŠ LI DA POSTANEŠ DOBAR KNJIGOVOĐA? DOSTA TI JE DA ČITAŠ IZ RAZNIH KNJIGA I SKRIPTI VEZANIH ZA OVU OBLAST? ŽELIŠ PRAKTIČNA ZNANJA U NAJMODERNIJEM RAČUNOVODSTVENOM PROGRAMU? NA PRAVOM SI MESTU

KEC grupa u saradnji sa knjigovodstvenom agencijom  MNP Advisory organizuje online kurs knjigovodstva za sve one koji žele da postanu knjigovođe, ili se već bave preduzetništvom pa žele da prošire svoja znanja u oblasti knjigovodstva i finansija. 

KO JE UOPŠTE KNJIGOVOĐA I KAKAV JE NJEGOV POSAO?

Knjigovodstveni službenici ili knjigovođe izrađuju, vode, arhiviraju i održavaju finansijsku i nefinansijsku dokumentaciju kod preduzetnika i privrednih društva, akcionarskih i ortačkih društva, u nevladinim organizacijama, državnoj upravi i mnogim institucijama. 

Uvođenje informacione tehnologije u kancelarijsko poslovanje u velikoj meri
olakšava poslove knjigovođa, jer su podaci lakše dostupni, brzo i lako se obrađuju i arhiviraju, pa se knjigovodstvo može raditi i od kuće. 

Elektronsko plaćanje računa, izrada obračuna i vođenje knjigovodstva u velikoj meri smanjuju potrebu za višestrukom evidencijom. Od knjigovođa se očekuje tačnost, ažurnost, sistematičnost i odgovornost, kako bi se izbegle greške pri unosu i obradbi podataka.  

KURS KNJIGOVODSTVA ONLINE?

Prilagođavajući  se svim vašim potrebama i zahtevima kreirali smo kurs knjigovodstva ONLINE gde ćete brzo, lako i na jednom mestu dobiti  sva neophodna znanja za rad u knjigovodstvu.

Online kurs knjigovodstva je pogodan za sve vas koji volite igru sa brojevima, proračunima i dinamičnost u rešavanju poslovnih zadataka. Za sve vas koji nemate  mnogo slobodnog vremena a želite i dalje da ulažete u svoje znanje. Želite da napravite prve korake u poslovnoj karijeri ali se plašite? Da budete sam svoj gazda?

ŠTA DOBIJATE?

📎 40 časova teorijske i praktične obuke kroz rad u računovodstvenom programu Minimax (koji je najrasprostranjeniji u Srbiji i vrlo lak za upravljanje)
📎 30 dana besplatnog korišćenja računovodstvenog programa Minimax (ukoliko želite da ovaj program koristite u svom daljem radu ostvarićete dodatne popuste)
📎 Praćenje nastave sa odloženim gledanjem 6 meseci
📎 Besplatno 6 meseci individualnih   konsultacija sa predavačem 
📎 Priručnik, prezentacije i zadatke za vežbanje
📎 Polaganje završnog ispita
📎 Seftifikat
 
 

OBLASTI KOJE OBUHVATA OVAJ KURS

  ✔️Privredni subjekti u Republici Srbiji

✔️Uvod u računovodstvo i knjigovodstvo

✔️ Porezi i poreski sistem

✔️ Porez na dodatu vrednost

✔️ Robno-materijalno knjigovodstvo

✔️ Zarade i druge ugovorene naknade

✔️ Knjiženje poslovnih promena i završni račun

✔️ Konkursi, subvencije i biznis planovi

KO TE OČEKUJE?

  Miloš Praštalo specijalista u oblasti računovodstva i poreskog savetovanja. Završio je ekonomski fakultet, i master studije  na smeru računovodstvo i revizija, na Univerzitetu u Novom Sadu.
Specijalista je  u oblasti kripto poreza i digitalne imovine. Dugogodišnje iskustvo stekao je u računovodstvenom sektoru domaće privrede ali i na međunarodnom nivou.
Miloš je radio  kao računovođa u domaćem računovodstveno-poreskom sektoru, a kasnije je postao regionalni menadžer u međunarodnoj računovodstvenoj kući.
 
Nakon toga otvara  partnersku  kompaniju MNP ADVISORY koja se bavi poreskim savetovanjem, računovodstvom, kontrolom, a specijalizovana je u domenu digitalne imovine odnosno u poreskom i  računovodstvenom tretmanu kriptovalutama i tokena. 
 
 Miloš je licencirani računovođa, a istovremeno je i član Saveza računovođa i revizora Srbije, Komore ovlašćenih revizora i drugih asocijacija .

 

CENA KURSA: 30.000 din +pdv
-20% popusta za prijave do 28. 2. 2022.

MOGUĆNOST PLAĆANJA NA 4 RATE

Za više informacija:

📞 Telefon 061/255-07-03

📩 E-mail: kecgrupa@gmail.com.