Konferencije pravnika u 2021. godini

Kongres pravnika

Konferencije pravnika u 2021. godini, na koje treba da obratite pažnju

Pravna indsutrija se stalno menja, zato pravni stručnjaci moraju da pronađu načine da nastave da uče i rastu. Iako ovo može zvučati zastrašujuće, najbolje konferencije za advokate čine sve to mnogo lakšim da održavanje.

Prisustvo na pravnoj konferenciji je efikasan način da svoju karijeru i advokatsku kancelariju podignete na viši nivo. Ali sa toliko opcija za pravne konferencije, odabir najbolje  u koju ćete uložiti svoje vreme, novac i energiju može biti ogromno.

Možete koristiti ovaj vodič kao pomoć pri odabiru najbolje konferencije na kojima će sudije, advokati i iskusni profesori prisustvovati. 

Kongres pravnika

Zašto prisustvovati na pravnoj konferenciji?

Da bi ostali konkurentni u današnjoj pravnoj industriji koja se brzo menja, pravnici i advokati  moraju da budu u toku sa najnovijim trendovima, tehnologijom i problemima u struci. Ali to sve može biti izazovno za uskladiti.

Najbolje pravne konferencije nude dinamično rešenje, a to je da za samo nekoliko dana pruže kvalitetnu obuku i obrazovanje.Tokom tih par dana polaznici mogu da steknu dragocene ideje i uvide o važnim promenama u industriji, kao i mogućnost povezivanja sa pravnim stučnjacima i razmenjivanje saveta.

Prisustvo konferenciji dragoceno je za:

  • Razvijanje mogućnosti kontinuiranog pravnog obrazovanja

Stalna obuka pravnika je ključna kako bi ostali konkurentni na tržištu.

  • Umrežavanje i izgradnja profesionalnih odnosa 

Dobri odnosi su ključni za uspeh pravnika, ali pronalaženje vremena i prilike za povezivanje sa drugim pravnim stučnjacima nije uvek lako. Pošto pravne konferencije okupljaju istomišljenike, one su jedno od najboljih i najprirodnijih mesta za upoznavanje.

  • Brendiranje učesnika

Efikasano brendiranje pravnika je od suštinskog značaja za uspeh u poslu, a pravne konferencije su odličano mesto da to postignu.

Sada kada znate zašto su pravne konferencije toliko vredne, hajde da pogledamo najbolje pravne konferencije koje treba posetiti do kraja godine.

The submmit konferencija

The submmint konferencija je napravljena od strane Atticus kompanije. 

Atticus je bio advokat koji je pronašao način da uskladi svoj lični i profesionalni život iz toga je nastala ideja da svoje znanje i iskustvo prenese i svojim kolegama.

Konferencija je namenjena za male biznise i tim iskusnih trenera i voditelja programa će vam pomoći da bolje upravljate svojim vremenom i povećate produktivnost vašeg tima.

Sadržaj je osmišljen da inspiriše i obrazuje advokatske firme u trajanju od dva dana na Floridi 11-12 decembar. Više infomacija možete pogledati ovde.

Word law kongres

Svetski pravni kongres je događaj koji organizuje Svetska pravna fondacija gde možete pronaći različite konferencije, različitih organizacija.

U njemu pored pravnika učestvuju i novinari, političari, ambasadori i drugi čija se krarijera spaja sa pravnim temama, kao što su: ljudska prava, finansijski sporovi, intelektualna svojina, slobodno novinarstvo, demokratija i mnoge druge teme. 

Ovaj kongres se dešava u Kolumbiji 2-3 decembra, više infomacija možete pronaci na njihovom sajtu.

nikola

Međunarodni kongres pravnika

Međunarodni kongres pravnika koji organizuje Kec grupa održava se   od 25.11. do 28.11.  na Kopaoniku, u hotelu Kraljevi Čardaci.

Kongres će okupiti najpoznatije pravnike iz celog sveta koji će na ovom događaju govoriti o najznačajnijim temama iz oblasti prava i promenama prouzrokovanim Covidom 19

Na Kongresu ćete steći nova znanja i mnoga poznanstva koja će biti od značaja za vaš posao, saznaćete nove informacije o globalnom uticaju Covida na vladavinu prava i privredu i mehanizme dobre prakse u borbi protiv covida državama širom sveta.

Učešće na Kongresu će vam pružiti priliku da se opustite, jer su vam na raspolaganju Wellness i Spa, izleti i kokteli, koji će upotpuniti doživljaj i omogućiti vam da steknete nove konekcije. Takođe postoji mogućnost da povedete i supružnike i decu, jer se u okviru hotela Kraljevi Čardaci nalazi igraonica sa uslugom čuvanja dece.

Međunarodni kongres pravnika je za advokate, sudije, tužioce, medijatore, diplomirane pravnike, pravnike zaposlene u kompanijama i studente pravnih fakulteta.

Više infomacija o kongresu možete pronaći ovde.

984th International conference on Law and Society

Cilj ove konferencije je da studentima, akademcima, advokatima pruži platformu za razmenu znanja i ideja o najnovijim trendovima u oblasti prava i društva.

Konferencija se održava širom sveta a najbliži datum ove godine jeste 7-8 novembar, Antalija Turska.

Legal marketing association annual conference

Kreiran je od strane lidera za lidere u pravnom marketingu. Konferencija je isključivo fokusirana na pravni marketing.

Poslednjih 36. godina ovaj događaj okuplja stručnjake kako bi unapredili svoje poslovanje.

Odvojite vreme za pravne konferencije

Odvajanje vremena da prisustvujete najboljim pravnim konferencijama može biti neverovatno motivišuće, informativno i dragoceno za vas.

Bilo da odlučite da prisustvujete konferenciji fokusiranoj na pravnu tehnologiju ili oblast vaše prakse, važno je da budete spremni. Želite da se pripremite za iskustvo pravne konferencije tako što ćete pregledati dnevni red, postaviti neke ciljeve i otvoriti um.

Neke pravne konferencije nude impresivno lično iskustvo. Ali takođe možete dobiti umrežavanje, informacije i inspiraciju za dalji rad. 

Bez obzira u kojoj ste tački svoje pravne karijere, uvek postoji prostor za rast. Najbolje pravne konferencije za pravnike su efikasan način da investirate u svoju karijeru, budućnost vaše advokatske kancelarije i sebe.

Оставите одговор