1686469725108918

XXIII Savetovanje iz Radnog prava na Zlatiboru

Kec gruupa vas poziva na XXIII Savetovanje iz oblasti Radnog prava koje Udruženje za radno pravo i socijalno osiguranje Srbije organizuje od 15.09. do 18.09. na Zlatiboru. 

Tema ovogodišnjeg savetovanja biće “Izazovi savremenog radnog zakonodavstva“. 

U okviru Savetovanja okruglih stolova na kojima (sa temama vezanim za ostvarivanje obaveza i zaštitu prava zaposlenih i poslodavaca) na kojima će se voditi diskusija, razmenjivati iskustva, postavljati pitanja i davati odgovori. 

Savetovanje će okupiti sve najznačajnije stručnjake iz oblasti Radnog prava iz zemlje i regiona. a prisustvo su već potvrdili mnogi profesori, sudije, advokati čija je uža specijalnost radno pravo i zaposleni u kompanijama. 

Savetovanje je dobra prilika da dobijete odgovor na mnoga pitanja i pokrenete diskusiju o najznačajnijim temama iz oblasti radnog prava.

Šta dobijate?

Šta dobijate?

Predavanje (27 referetaa)

Mogućnost učešća na okruglim stolovima

Smeštaj na bazi punog pansiona

Povezivanje sa učesnicima

Zabavni program – izlet, večera i koktel

Celu agendu možete pročitati na:  ZLATIBOR – RADNO PRAVO – 2021 Program Savetovanja 

KOTIZACIJA za učešće na Savetovanju je neizmenjena u odnosu na prethodno Savetovanje i iznosi 14.800 dinara sa pdv-om po učesniku. 

Kotizacija obuhvata pravo prisustvovanja Savetovanju, kao i pravo na zbornike referata navedene u ovom programu i objavljene u časopisu „Radno i socijalno pravo“ za 2020. godinu (sveske br. 1/2020. i br. 2/2020. oko 600 štampanih stranica), kotizacija obuhvata i koktele, izlet, i svečanu večeru za koju se dobija kartica prilikom dolaska i prijave smeštaja u studentskom Odmaralištu „Ratko Mitrović“. Takođe, svi učesnici Savetovanja dobijaju i propusnicu za ulazak u kongresnu salu i druge prostorije predviđene za rad.

Za realizaciju uplate kotizacije i druge informacije možete kontaktirati organizatore  na broj: 011/2644-464. Kontakt osoba – Vesna Marindolac, 065/4300928.

SMEŠTAJ: Sve informacije u vezi sa smeštajem mogu se dobiti u Studentskom odmaralištu „Ratko Mitrović“, Zlatibor, tel. 031/841-369 i 031/841-791.
CENE smeštaja (tri puna pansiona): jednokrevetna soba – 13.980 dinara; dvokrevetna soba – 12.180 dinara. U cenu smeštaja uračunata je boravišna taksa.

Savetovanje su podržali: Kancelarija u Beogradu Međunarodne organizacije rada, kao i Kancelarije atašea za rad i socijalna pitanja Ambasade Austrije.
Partner Savetovanja: izdavačka kuća „Intermex“ iz Beograda.